Mezítlábas szilveszter

Évbúcsúztató ünneplés Fejér Péter 5Ritmus tanár vezetésével
2015. december 31. Pilisszentlászló

Búcsúzzunk az óévtől tánccal, zenével, ünnepléssel! Idézzük meg mindazt a szépet, amit hozott nekünk, amivel megajándékozott. Legyen ez közösségi élmény, közös öröm!

pilis tanc

A hálaadás és az ünneplés akkor válik teljessé, ha mindenünket beleadjuk, ha teljes testünkkel és lelkünkkel részt veszünk benne. Ebben segít az 5Ritmus mozgástérképe, mely teljesen egyszerű és mégis mélyreható módon kapcsolja össze testünket, érzelmeinket és gondolatainkat.

A többi programunkhoz hasonlóan ez is nyitott bárki számára, várunk szeretettel akkor is, ha még sosem táncoltál velünk.

Szilveszter 15_FB banner

Az esti program része a közös étkezés, melyre fogunk rendelni vegetáriánus ételt, amit nyugodtan kiegészíthetsz bármivel, amit szívesen megosztasz a többiekkel! Házilekvár, süti, gyümölcssaláta, vagy bármi egyéb.

Arra kérünk ugyanakkor, hogy a rendezvényre alkoholt ne hozzatok! (És más tudatmódosító szereket se.) Lesz kéznél egy üveg pezsgő, hogy koccinthassunk, de azt szeretnénk, ha ez az este nem a lerészegedésről szólna. Az a tapasztalatunk, hogy a tánc és a közösségi együttlét felszabadítóbb tud lenni bármilyen szernél.

Kilátás a táncteremből (2015. október)
Kilátás a táncteremből (2015. október)

Praktikus tudnivalók

Helyszín: Pilisszentlászló, Waldorf iskola
Szentendrétől 10 km Visegrád felé. Az épület a falu végén, a házakon túl van.
GPS: 47.726854, 18.977805

December 31-én a hivatalos program napnyugtakor kezdődik, ami pontosan 16 órára esik. Érkezni már lehet jóval hamarabb is, a helyszín nyitva lesz és a környék is nagyon szép!

Aki nem szeretne vagy nem tud hamarabb jönni, annak az alábbi tömegközlekedési lehetőséget javasoljuk: 13:55-kor indul a HÉV a Batthyányi térről Szentendre felé, melyhez csatlakozik a Piliszentlászlói busz. Ez a busz 15:15-re ér a faluközpontba, ahonnan gyalog a Béke utcán keresztül mindegy negyedóra sétával érhető el az iskola.

Két szervezettebb mozgásos blokk lesz, közte hosszú szünettel az evéshez, beszélgetéshez…

A részvételi díj 14 000 Ft, mely magában foglalja a táncfoglalkozásokat, a vacsorát, egy egyszerű reggelit és a lehetőséget az iskolai tanteremben való alvásra. (Hogy senkinek ne kelljen éjszaka hazavezetnie.) Hálózsákot hozz!
Ha semmiképp nem tartasz igényt a szállásra (mert például helybeli vagy), akkor írj nekünk és lehetőség van kedvezményre.

Aki november 30-ig jelentkezik és befizet 2000 Ft foglalót, az kap 3000 Ft kedvezményt!

Akik a párjukkal/élettársukkal/házastársukkal együtt jelentkeznek be az előjelentkezési időn belül, azok további 3000 Ft kedvezményt kapnak, vagyis a közös díjuk 22 000 Ft helyett csupán 19 000 Ft lesz!

Lehetőség van segítőnek jelentkezni és van néhány támogatott helyünk olyanoknak, akik szociálisan rászorultak. Kérlek ezek ügyében írjatok email!

Kérdéseiddel nyugodtan keress meg minket, örömmel válaszolunk:

Fodor Eszter
eszter.fodor79@gmail.com

A táncterem Pilisszentlászlón (fotó: Fazekas Krisztina)
A táncterem Pilisszentlászlón (fotó: Fazekas Krisztina)

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s