Tanárok

DagmarDagmar Cee (Berlin): Fotográfus, médiaművész és táncos. Gabrielle Roth által akkreditált 5Ritmus tanár, aki szívdobbanások szinten is tanít.

“Számomra az 5Ritmus egy csodás eszköz arra, hogy a testem szabadon engedésével felfedezzem magam, és felismerjem, hogy mi az, ami valójában mozog bennem – mi lüktet valójában bennem az elme csacsogása mögött. Eszköz arra, hogy kifejezzem legbensőbb érzelmeimet. Játszótér és szükséglet. Megtanít szavak nélkül beszélni és felismerni az igazi szépséget. Az 5Ritmus számomra a kihívások kimeríthetelen tárháza, gyógyfű, akkumulátor, imádság, lélegzet.”

[Dagmar honlapja…]


Fejér Péter portré

Fejér Péter (Budapest): a kilencvenes évek eleje óta foglalkozik csoportvezetéssel és a nemformális tanulás különböző formáival. Pedagógiai, filozófiai és gazdasági végzettsége van, dolgozott kutatásszervezőként, üzleti tanácsadóként, trénerként. 2011-ben szerzett akkreditációt tanárként a Gabrielle Roth által vezetett Moving Center tanárképzésén.

“Az 5Ritmus táncolásának és tanításának útján bensőségesebb és szabadabb kapcsolatra törekszem másokkal és önmagammal.”

.

.


Lucija Glagolic

Lucija Ana Glagolić (Zágráb, Horvátország): Kora gyerekkorától táncolt, sokféle stílust és technikát kipróbált. Amikor először találkozott az 5Ritmussal, az új perspektívába helyezte számára a mozgást és annak jelentőségét. Azóta bejárta a világot, és különböző tanárokkal táncolt már. 2008-ban fejezte be tanári tréningjét Gabrielle Rothnál, és most másokat inspirál abban, hogy felfedezzék önmagukat az 5Ritmus gyakorlásának segítségével.

[ritmovi…]

.

Amber RyanAmber Ryan (Costa Rica): a Floridai Állami Egyetemen és a Floridai Művészeti Iskolában színházzal és tánccal foglalkozott, ezekből szerzett végzettségeket. Gabrielle Roth által akkreditált 5Ritmus tanár, asszisztensként számos műhelyen dolgozott Jonathan Horan mellett szerte a világban. TV sorozatban is dolgozott az ABC társaságnál és Balin élve Esalen Masszázs végzettséget is szerzett.

5Ritmus tanítása során merít a zene, a költészet, az egyedi hangok, esszenciális olajak és imák iránti szeretetéből. Továbbá színházi, táncos és masszázs tapasztalatait is felhasználja tanításában.

[Amber honlapja…]


Silvija Tomcik

Silvija Tomčik (Zágráb, Horvátország): 5Ritmus tanári tréningjét Gabrielle Rothnál 2001-ben végezte, majd 2010-ben megszerezte a Szívdobbanások szintű képesítést is. Az első horvát 5Ritmus tanár, aki szervezőként a módszert Horvátországban és a környező országokban bevezette. Elkötelezett a mozgáson átvezető változás törzsi útja iránt, a módszer tanítása része a természetének, a szenvedélyének és igazságának.

[plesritmova…]

 


Peter Wilberforce

Peter Wilberforce (Párizs, Franciaország): Gabrielle Roth által akkreditált 5Ritmus™ tanár, Londonban és Párizsban dolgozik a módszerrel. Mozgásmódszereket tanít és 20 éve dolgozik énekesekkel különböző módokon. Munkájába sok testmunka- és hangképző gyakorlatot visz, szenvedélye, hogy integrálja a testet és a hangot, hogy így az emberek egyre inkább kifejezhessék igaz, egyéni és kreatív lényüket.

[body, voice and being…]