Hidak – A kapcsolataink tánca 5Ritmus és Movement Medicine műhely Lucija Glagolic és Marin Hora vezetésével, Budapest, 2016. 01. 22-24.

Kapcsolataink fontos részei életünknek. Nap mint nap, minden pillanatban kapcsolódunk valakihez. Társas lények vagyunk, és életünk tele van kapcsolódásokkal – a barátainkkal, szerelmeinkkel, kollégáinkkal, rokonainkkal, családunkkal…. Napról napra, pillanatról pillanatra egyik kapcsolatból a másikba lépünk, és azokban a ritka pillanatokban, amikor pihenünk… kapcsolatba kerülünk önmagunkkal.

A kapcsolatban létezés bölcsessége, csakúgy mint a tánc, mélyen a testünkbe ivódott. Mégis, olyan gyakran érezzük, hogy elakadtunk egy rossz, csavaros játszmában, vagy elszigetelődtünk, mint egy magányos fa a kopár földön.
Táncolunk, hogy felfedezzük kapcsolódási mintáinkat, hogy rátaláljunk bölcsességünkre, hogy meggyógyítsuk összekuszálódott kapcsolatainkat, és még sok minden másért. Mindezt azzal a szándékkal, hogy kapcsolódásaink egyre kevésbé legyenek erőfeszítéssel teliek és frusztrálóak, hanem egyre könnyedebbek és örömtelibbek.

Lucija, akkreditált 5Ritmus tanár Hullámok szinten 2008 óta, Szívdobbanások szinten 2015 óta, gyerekkorában kezdett táncolni, és tinédzser kora elejétől jár a spirituális fejlődés útján. Az 5Ritmussal 1999-ben találkozott, mely egyesítette benne ezt a két utat. Hazájában és nemzetközi szinten is tanít. Mindeközben folyamatosan továbbképzi magát nemzetközileg elismert tanárokkal mind a mozgás, mind a személyiségfejlődés útján.

Marin is több éve járja az önismereti utat, és a táncot, a mozgást találta az egyedüli módszernek, amely az elméjéből a testébe hozza, és az univerzum végtelenségéből a jelen pillanatba. 2014-ben végezte el a Susannah és Ya’Acov Darling Khan által vezetett Movement Medicine Iskolát, és 2003-ban találkozott Lucijával, mai feleségével, akivel most együtt tanítanak.

Mind a Movement Medicine, mind az 5Ritmus esszenciájában a mozgást használja eszközként a személyiségfejlődési és gyógyító úton. Lucija és Marin, akik már 12 éve táncolnak egymással a kapcsolatukban, nemrégiben kezdtek együtt tanítani. Amit kínálnak, az ennek a két módszernek a szinergiája, kiteljesítve saját tapasztalataikkal és bölcsességükkel.

 

Időpont: 2016. január 22-24. (péntek 19-22h, –szombat 11-18h, vasárnap 10-17h)
Helyszín: SÍN Kulturális Központ, 1139 Budapest, Gyutacs u. 1018.
Ár:
Péntek-szombat-vasárnap:28.000Ft
Csak péntek este: 4000Ft
Előjelentkezési ár : 23.000Ft
(A jelentkezés az online jelentkezési lap kitöltésével és 8.000 Ft vissza nem térítendő előleg
befizetésével történik, az előjelentkezés csak január 6. előtti befizetés esetén érvényes!)
Előjelentkezési határidő : 2016. január 6.

Jelentkezési lap:https://docs.google.com/forms/d/1APdhMGjI7NrPS1ZAZrc7HwxZ6B4zQutoLfUR5ANdW9I/viewform

Kapcsolat: Kiss Zsuzsanna ( kiss.zsuzsanna@ritmusok.hu )

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s