A kavics és a virág

A szombati műhely betegség miatt elmarad! A péntek esti foglalkozást Fejér Péter tartja meg a meghirdetett feltételekkel.

Gabrielle Roth 5Ritmus tánca Peter Wilberforce vezetésével

Photo by Avia Venefica
Photo by Avia Venefica


Egy nap arra, hogy belehelyezkedj a testedbe, összekapcsolódj a lélegzeteddel és kövesd a táncot, ahogyan az pillanatról pillanatra kibontakozik. Egy nap, amikor olvashatod az 5Ritmus egyszerű és inspiráló térképét, ami tartalmazza a mély odafigyelést és a puha megnyílást. A műhely nyitott mindazok számára, akik már táncoltak 5Ritmust és teljesen kezdők számára is, akármilyen mozgásos elő-tapasztalattal és fizikai állapottal rendelkeznek.

 A kavics
A délelőtt folyamán a figyelmünket mélyen a testünk felé irányítjuk, mintha egy kavicsot dobnánk bele létezésünk sötét vizébe. Ahogyan a tudatosságunk elmerül a mozgó testünkben, talán találunk egy puhább, kedvesebb módját annak, ahogyan önmagunkkal együtt lehetünk, összekapcsolódunk azzal, ami mozgat minket és szabadjára engedjük azt a táncot, ami a mélységben rejtőzködik.

 A virág
Délután a kavics maggá változik, amiből a táncunk virága kirügyezik, majd növekszik és kivirágzik. A földből táplálkozva megtaláljuk majd a helyünket a világban, éltet minket a nap melege, a víz az egekből, és a levegő ihletet ad nekünk. A többi ember figyelmének napsugaraiban táncolunk, szemtanúi leszünk annak, ahogyan a kert kibontakozik, kivirágzik körülöttünk és talán megtaláljuk a helyünket a világban.


Peter Wilberforce akkreditált 5Ritmus tanár, Londonban, Párizsban, és Rennben tart órákat. Sokat utazik, már a Karibi-szigeteken is tanított. Mozgást tanít a fentieken kívül még énekeseknek is. Munkájában felhasználja 25 éves tapasztalatát, amit színházban, operában és sokféle test-munka módszer megtapasztalásával és elsajátításával szerzett.

Időpont:

május 13. péntek 18:00-21:00
május 14. szombat 11:00-17:30

Helyszín:

SÍN KULTURÁLIS KÖZPONT
1139 Budapest, XIII. ker. Gyutacs utca 10-18.

Árak:

Péntek-szombat: 18.000ft
Előjelentkezéssel: 14.000ft (6000ft vissza nem téríthető előleggel)
Péntek: 4000ft
Szombat: 14.000ft
Előjelentkezéssel: 12.000ft (4000ft vissza nem téríthető előleggel)

Előjelentkezési határidő:                május 7. szombat

Ha a fenti határidőn belül jelentkezel és vállalod, hogy az előleget abban az esetben is kifizeted, ha bármilyen okból nem tudnál a műhelyen részt venni, akkor igénybe veheted az  előjelentkezéses árkedvezményt.

 

 Jelentkezési lap

https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFNqWkFmRjE2eUFrRmQzRUNpWEthQ2c6MQ

További információ:

Küsz Orsi
5RitmusHu@plesritmova.net

00 36 70 367 19 51

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s