A VÁLTOZÁS ANATÓMIÁJA Emma Roberts műhelye

Budapest, 2020. március 6-8.

Olyan időkben élünk, amikor nagy változások mennek végbe. Amikor a bolygó, amihez tartozunk, sebezhető és törékeny. Sokunk életmódja a Földdel való egységtől való elválasztottság. És ugyanez  mondható el arról, ahogy a testünkben élünk: funkcionális gépként bánunk vele, hogy lépést tartson az egyre növekvő igényekkel. Ha valaha ideje volt a tudás mélyebb értelmének helyreállítására, a test bölcsességének meghallgatására, hogy általa egyensúlyba kerüljünk, akkor ez az idő most jött el!

Ezen a műhelyen a tánc orvosságan keresztül figyelmet adunk annak, hogy a test hogy érzi, képzeli el és tapasztalja meg önmagát. Gyakoroljuk nyomon követni a saját lelkünk  folyamatosan változó és mozgó belső tájképeit. És ahogy teljes figyelmet tudunk adni annak, ami épp megjelenik és megtalálja a táncát, képessé válunk a saját lényegünk és életerőnk mélységes megtapasztalására. Ahogy el tudjuk fogadni azt, ami  változik bennünk és keresztülmozdul rajtunk, másoknak is engedélyt tudunk adni erre. Ezt belevinni a kapcsolatainkba és a közösségeinkbe, mélyen gyógyító és átalakító.

Emma Roberts képesített 5Ritmus tanár, és több mint 20 éves gyakorlattal rendelkező professzionális mozgásfacilitátor, táncművész, előadó, mozgás- és drámaterapeuta.Mélyen érdekli az egyéni és közösségi lehetőségekben rejlő felszabadító, inspiráló erő, és ehhez tartja a teret táncosai számára is. Gazdag eszköztárral dolgozik, finoman, teremtő kíváncsisággal közelít.


Mikor? 2020. Március 6-8. (Péntek 15h -vasárnap 17h-ig)
Hol? Corvin Dance Center, Budapest

Árak:

Korai előjelentkezési ár: 22.000Ft ( A teljes összeg december 30-ig történő befizetésével)

Előjelentkezési ár: 28.000Ft (január 31-ig  befizetett 9000Ft  előleggel)

Teljes ár 35.000Ft

Kapcsolat: kiss.zsuzsanna@ritmusok.hu

 Jelentkezési lap:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwHVQed7T5pBUh_RUxtPRzJ5LsNFcZ7Pr8i9PohZDktjUh7w/viewform

Mit gondolsz erről?