Nyíltszívű

5Ritmus® hétvégi műhely Silvija Tomčik vezetésével, Szívdobbanások szint
2019. november 15-17., Budapest

Kézenfogni a bátorságot és belenézni az ágy alá rejtett vagy csontjainkba zárt félelmeinkbe. Megtalálni az erődet azáltal, hogy tudatába jössz a sebezhetőségednek. Fájdalom, ami dühössé tesz; harag, ami fáj. Hány táncra van szükség, míg kiengedsz egy sikolyt, míg keresztülmész “bűnön és bűnhődésen”, míg rendbe hozod a széttört határokat, míg nyíltan azt mondod: NEM mindarra, ami rossz és erőszakos, míg megbocsátunk magunknak, és másoknak?

Belépni a szíved belső termébe, ahol a szomorúság lakik, leülni a puha díványára, megtapintani könnyeink tavának a szélét mely mások könnyeinek tavaival határos. Kinyitjuk a testünk és szívünk csatornáit, hogy a szomorúság áramolhasson és letisztítson minket a közelmúlt és régmúlt csalódásaitól, miközben gyakoroljuk az életnek való önmegadásunkat. Kibővíteni a képességünket az egyszerűség, könnyedség, szépség és fény érzetének elfogadására magunkban és a környezetünkben. Ünnepelni az öröm pillanatait, melyek felemelnek, ellazítanak és megnyitnak minket. Felfedezni a szívünket és lelkünket, ahogy növekszenek a nagylelkűségünk által.

Ahogy keresztül haladunk az érzelmeinken növekvő érzékenységgel, megláthatjuk, hogy hogyan kötnek össze másokkal, olyanokkal, akik szintén keresztül haladnak rajtuk hasonlóan vagy esetleg egészen más módon és tempóban. Ha a mi szívünk szeretne más szíveket szolgálni, akkor onnan fog indulni, amit oly jól ismerünk, attól a hídtól, ami átvitt minket a túloldalra, az együttérzéstől.

“A test felszabadítása magától értetődő módon vezet a szív felszabadításához. Az érzelmeknek úgy kell tudniuk áramolni, ahogy a vér kering a testben. Ha az érzelmi verőereink elzáródnak, ha a szívünk leblokkol, az egész életünkből hiányozni fog az elevenség, a lendület. És az érzelmeink áramlása nélkül megpróbálni szeretni olyan, mint lerobbant motorral autózni, vagy összeesett tüdővel maratont futni.”

Gabrielle Roth, Térképek az eksztázishoz

Előfeltétel 15 óra hullámok szintű 5Ritmus tapasztalat. Ez a műhely 2,5 napnyi tapasztalatunk számít az 5Ritmus tanárképzéshez.

IDŐBEOSZTÁS

  • Péntek: 15:30 – 18:00 – ez a foglalkozás olyanok számára is nyitott, akik nem vesznek részt az egész hétvégén
  • Szombat: 11:00 – 18:00
  • Vasárnap: 10:00 – 17:00

HELYSZÍN

Corvin Dance Center – Budapest, IX. ker. Liliom utca 43-45. Liliom Parkolóház 6. emelete

ÁRAK

  • Teljes ár: 39 000 Ft (5000 Ft vissza nem térítendő előleg)
  • Előjelentkezési ár: 31 000 Ft (5000 Ft vissza nem térítendő előleg)
  • Az előjelentkezési időszakban lehetőség van támogatott helyet igényelni, ha anyagilag nehézségekkel küzdesz. A jelentkezési lapon írd be a megjegyzés mezőbe és megírjuk a részletes információkat.

Előjelentkezési határidő: 2019. szeptember 25.
(a kedvezményes ár csak befizetett előleggel érvényes)


Silvija Tomčik

Silvija Tomčik Zágrábban él és ő volt az első horvát 5Ritmus tanár (Hullámok szint 2001. óta, Szívdobbanások 2010. óta, az 5RTA által elismert tanár). Ő hozta el ezt a gyakorlatot Horvátországba és a környező országokba. Silvija belföldön és külföldön egyaránt tanít 18 éve rendszeresen. Része a tanári karnak az éppen most folyamatban lévő tanárképzésen. Silvija letisztult és lágy, földelt és szenvedélyes, tapasztalt és elkötelezett tanár.

“Évek óta dolgozom Silvijával. Kiváló tanár, társ-facilitátor, barát, anya és emberi lény. Megtestesíti az öt ritmust mélyen és alapvetően. Elvisz téged is végig az úton.”

Jonathan Horan, 5Rhythms Creative Director

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s