Közösségi Nap

Alakítsunk és teremtsünk egy olyan közös teret/időt, ami támogathatja azt, hogy “az” és “ez”, illetve “abból” és “ebből” valami más alakulhasson ki. Az “én” és “te”– ből megszülethet a “mi”. Ez különbözik mindkettőnktől, de belőlünk ered, indul ki mégis.

Lesz 5Ritmus tánc és beszélgetés az 5Ritmusról. Lesznek kb. egy órás programok, melyet közösségünk tagjai tartanak. A nap folyamán bármikor ki- és becsatlakozhatsz – tiszteletben tartva magadat, a többieket és a keretet :-)

Részvétel adományos alapon. Ajánlott adomány: 3000 Ft , és persze nagyon örülünk, ha többel is hozzá tudsz járulni. Az adományokból befolyó teljes bevételt az Igazgyöngy Alapítványnak utaljuk majd át. Ők az Észak-alföldi régióban végeznek nagyon klassz és elkötelezett munkát a mélyszegénység felszámolása érdekében. A Közösségi Nap lebonyolításával kapcsolatos kiadásokat a Táncmeditáció Nonprofit Kft. fedezi.

Helyszín: Corvin Dance Center – Budapest, IX. ker. Liliom utca 43-45. Liliom Parkolóház 6. emelete (lift van, résztvevőknek parkolási kedvezmény).

Corvin Dance nagyterem

Programtervezet

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s