Női dupla órák Zsuzsival

A női órán csak mi vagyunk jelen: lányok, nők, asszonyok. És nem azért, mert épp nincs pasi, hanem azért, mert tudjuk, hogy a saját közegünk milyen tápláló, és mert megengedjük, hogy a sokféle és egyedi nőiség áldásaival legyünk jelen önmaguk és egymás számára.

5Ritmust táncolunk, azaz keressük és gyakoroljuk saját, áramló testünk ritmusait, lágyságunkat és erőnket. Belemerülünk a mély elengedésbe, hogy a könnyedség állapotában jöhessünk ki belőle, és megtaláljuk saját csendünket és mindannyiunk közös csöndjét.

Lélekzettel, tánccal, egyszerű, szép rítusokkal szenteljük meg az -ezúttal csak magunkra szánt- időt.

10-13h-ig.

És igen,  márciusban és áprilisban egy második női óra is lesz ugyanazon a napon 14-17h-ig.

Miért? Mert a ráérősség fontos, tápláló.

Táplálóak a mozdulataink, és a beszélgetéseink, mégha látszólag semmiségekről szólnak is.

Március 10-én és április 14-én ajánlok egy második órát is azoknak, akik szívesen adnak maguknak vasárnapi kimenőt a női körben való feloldódásra.

A témák:

Március, április : Belülről kifelé: Megnyílás, befogadás

2019 márciusában egy 5 napos női -férfi műhely lesz nálunk Visudha de Los Santos és Adam Barley vezetésével. Ha a mélyvízbe ugrás előtt akarsz egy kicsit készülni erre a női -férfi munkára, várlak szeretettel!

De akkor is, ha csak egyszerűen úgy érzed, hogy az első óra után szívesen maradnál, együtt enni, beszélgetni, ruhákat csereberélni.

Az első óra a magunkra szánt idő, úgy találkozunk önmagunkkal, ahogy ezt a női órán szoktuk. A második órán rítusokkal, megosztásokkal és persze tánccal megyünk tovább, élünk azzal a lehetőséggel,amit csak a női kör puhasága, bölcsessége ereje tud adni.

Ha az első órára jössz, nem szükséges regisztrálni, ha mindkettőre jössz, írj vagy szólj Eszternek, légy szíves!

És mert a változatosság gyönyörködtet, ill. talán nincs is olyan nő, akinek a gardróbjában ne lapulna néhány olyan kincs, – a szünetben ruhákat és egyéb csecsebecséket is csereberélünk. Ha van olyan -szép, jó minőségű ruhád, amit te már nem viselsz, de szívesen odaadod másnak, hozd magaddal, és remélhetőleg te is találsz valamit a mások által megosztott szépségek között :)

Ha van kedved együtt ebédelni, -mert jobb ízű a falat, ha mindnyájan eszünk- hozz magaddal ennivalót is, amit szívesen megosztasz másokkal. Ez nem azt jelenti, hogy az egész csoportra kell főznöd! :)

Ha van csak egy icipicivel több, mint a te szükségleted, az mindenki picikével többjével összeadódva, csodás, változatos lakoma szokott lenni. ♥

Helyszín: Corvin Dance Center

A női órák ára 4000Ft,

Ha bejelentkezel, a dupla óra 7000Ft,

a két dupla óra 13.000Ft.

Ha van már megvásárolt női bérleted, azt beszámítjuk.

kapcsolat: eszter.fodor79@gmail.com emailcímen érdeklődhettek.

703395719

Helyszín: Corvin Dance Center

A női órákkal kapcsolatban a eszter.fodor79@gmail.com emailcímen érdeklődhettek.

szervező: Fodor Eszter

0036703395719

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s