5Ritmus élőzenével

Minisorozat decemberben

2018. december 4., 11., 18.     19:00 – 21:00
Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér, Eötvös utca 10., 323. terem

Decemberben három alkalomból álló élőzenés sorozatot tartunk. Külön-külön is látogathatóak, vagy akár úgy, mint egy három alkalmas minikurzus.
Nagy Antal, Kemény Márton és Papp Gergő zenélnek majd különböző hangszereken (darbuka, dzsembe, gitár, klarinét, gadulka, xilofon, hangtálak, csörgők, stb.), és a foglalkozást Fejér Péter akkreditált 5Ritmus tanár vezeti majd.

A tánc ünneplés és hálaadás. Az élet ünnepe. Az helyben rögtönzött zenével kísért szabad tánc egészen különleges, semmi máshoz nem módja ennek az ünneplésnek. A zene mozgásra inspirál, segít abban, hogy egészen a testünkre és a jelenlétünkre figyeljünk. Gyengéden kézenfog minket a dob üteme és elvezet egy mindennapitól eltérő és mégis nagyon ismerős világba, a szabad tánc világába. A mozgó emberek ugyanakkor ihletet adnak a zenészeknek, színnel töltik meg az improvizációt. A zene és a tánc kölcsönösen hatnak egymásra, formálják egymást, segítik egymást.

Az 5Ritmus térképe a háttérben útmutatóul szolgál ebben az utazásban, mely segít abban, hogy ne veszítsük el a fonalat és egy csoportként, együtt kavarogva, egymást segítve tudjuk élvezni a zene és tánc összművészeti kavalkádját…

Az alkalmakra bárki eljöhet előzetes tudás vagy tapasztalat nélkül. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. Mozgásra alkalmas kényelmes váltóruhát érdemes hozni. A terem faborítású, lehet táncolni mezítláb (ajánlott), vagy puha talpú tiszta váltócipőben. Kérem mindenki érkezzen kicsit hamarabb, hogy a tánc kezdetekor már készen álljunk. Igény esetén az órákat két nyelven, angolul és magyarul tartjuk.

Belépődíj: alkalmi díj 3000 Ft, vagy használhatod a bérleted.
5 alkalmas bérlet 11 000 Ft, 10 alkalmas bérlet 18 000 Ft.
A bérletek az első használattól számítva három hónapig érvényesek és névre szólnak. A bérletek egyaránt érvényesek a csütörtöki és vasárnapi órákra is. A keddiekre csak december-február között.
Aki nem volt még 5Ritmus órán, az az első alkalommal 7000-ért vehet 5 alkalomra szóló bérletet.

 

IMG_0039_ret700

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s