Loving practice

avagy az elevenség szeretetteljes  belélegzése

Emma Roberts műhelye

Budapest, 2018. augusztus 18-19.

Ez az 5Ritmus műhely annak a nagyon emberi megtapasztalásnak a felfedezése, hogy testben élünk. A figyelemmel, éberséggel, lélegzettel teli tánc visz el bennünket a pillanatnyi megtapasztalás megéléséhez, ahhoz, ahogyan épp mozdulatba formálódik a saját igazságunk, eredetiségünk.

Szeretetet találni a saját gyakorlásunkban, és gyakorolni a lélegző, mozduló, szusszanó szeretetet, ami ott pulzál a tánctérben-ez lesz a fókuszunk.

A ritmusok eszközeit egyszerűen használva időt és teret engedünk annak, hogy mélyebb megtapasztalásokhoz jussunk, hogy olyan mélyre merüljünk a felszín rétegei alá, ahol a mozdulatlanság mozgása is érzékelhető.

A legmélyebb szeretet, az egység, teljesség, egész-ség gyakran akkor tapasztalható meg, amikor a saját középpontunk felé fordulva mindenestül átöleljük magunk. Ezért sok-sok szeretetteljes figyelmet fogunk adni a saját megtapasztalásainknak, hogy innen fordulhassunk  aztán áramlóan, hol a partnerünk, hol a közösség, hol ismét magunk felé, ahogy a pillanat adja.

„Harcosnak lenni azt jelenti, megtanulni valódinak lenni az életed minden pillanatában. Ez a harcos fegyelme.” /Chogyam Trungpa/

 

Emma Roberts képesített 5Ritmus tanár, és több mint 20 éves gyakorlattal rendelkező professzionális mozgásfacilitátor, táncművész, előadó, mozgás- és drámaterapeuta.

Mélyen érdekli az egyéni és közösségi lehetőségekben rejlő felszabadító, inspiráló erő, és ehhez tartja a teret táncosai számára is. Gazdag eszköztárral dolgozik, finoman, teremtő kíváncsisággal közelít.

Mikor?       

  1. augusztus 18-19. (szombat -vasárnap 11-18h)

Hol? Corvin Dance Center

Árak:

Előjelentkezési ár: 23.000Ft (csak 2018. július 17-ig befizetett 9000Ft előleggel érvényes)

Teljes ár: 28.000Ft

Kapcsolat: kiss.zsuzsanna@ritmusok.hu

Jelentkezési lap: Katt ide!

 

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s