Legyen úgy

5Ritmus® hétvégi műhely Silvija Tomčik vezetésével, Szívdobbanások szint

2018. november 16-18. Budapest

Ha érdeklődsz vagy jelentkezni szeretnél, töltsd ki ezt a kapcsolatfelvételi űrlapot. Az űrlap kitöltése még nem kötelez semmire, az csak az előleg befizetésével válik érvényes jelentkezéssé.

Jelentkezési lap

“Malacka: Hogyan betűzöd azt, hogy szeretet?

Micimackó: Azt nem betűzik, azt érzik.”

― A. A. Milne

Az érzéseink ugyanúgy mozgásban vannak, ahogy a testünk. Ezen a hétvégén kinyitjuk és elmélyítjük a kíváncsiságunkat és csodálatunkat az érzéseink mozgásának irányában. És bizony elég titokzatosan mozognak…

Nem egy egyenes mentén érzünk, gyakran nem is lehet érteni, hogy hogyan érzünk, és gyakran nem felelnek meg az érzéseink magunk vagy mások elvárásainak. Az a meghívás, hogy kilépjünk a fejünkből és odaálljunk az érzelmeink mellé, hogy halljuk, lássuk és érezzük a személyes, bensőséges és közvetlen üzeneteiket, amiket nekünk küldenek.

Ahogy a hullámok szintű gyakorlásban egyre mélyebbre merülünk a testünk ritmusába, úgy a szívdobbanások gyakorlása során pedig megtanulunk bízni a szívünk áramlásában és lüktetésében.

Belelazulva a testünk bölcsességébe, és érezve a támogatását mindannak a tapasztalatnak, amit a táncainkon megszereztünk, együtt fogunk mozogni a szívünk tanítására figyelve – követve azt, ahogy a félelem megvéd minket, ahogy a düh határokat szab, ahogy a szomorúság felszabadít, ahogy az öröm felemel, és ahogy az együttérzés egyesít minket.

silvijaSilvija Tomčik Zágrábban él és ő volt az első horvát 5Ritmus tanár (Hullámok szint 2001. óta, Szívdobbanások 2010. óta, az 5RTA által elismert tanár). Ő hozta el ezt a gyakorlatot Horvátországba és a környező országokba. Silvija belföldön és külföldön egyaránt tanít 16 éve rendszeresen. Része a tanári karnak az éppen most folyamatban lévő tanárképzésen. Silvija letisztult és lágy, földelt és szenvedélyes, tapasztalt és elkötelezett tanár.

“Évek óta dolgozom Silvijával. Kiváló tanár, társ-facilitátor, barát, anya és emberi lény. Megtestesíti az öt ritmust mélyen és alapvetően. Elvisz téged is végig az úton.”  – Jonathan Horan, 5Rhythms Creative Director

Ez a műhely 2 nap Szívdobbanások műhelynek felel meg a tanárképzési előfeltételek között.

Előfeltétel: 15 óra hullámok szintű tapasztalat (képesített 5Ritmus tanár által tartott óra vagy műhely)

Időbeosztás

  • Péntek: 15:30 – 18:00 – ez a foglalkozás olyanok számára is nyitott, akik nem vesznek részt az egész hétvégén
  • Szombat: 11:00 – 18:00
  • Vasárnap: 10:00 – 17:00

Helyszín

Corvin Dance Center – Budapest, IX. ker. Liliom utca 43-45. Liliom Parkolóház 6. emelete (lift van, résztvevőknek parkolási kedvezmény).

IMAG0655_ret

Előjelentkezési határidő

2018. szeptember 25.

(a kedvezményes ár csak befizetett előleggel érvényes)

Árak

  • Teljes ár: 32 000Ft (5000 Ft vissza nem térítendő előleg)
  • Előjelentkezési ár: 28 000Ft (5000 Ft vissza nem térítendő előleg)
  • Az előjelentkezési időszakban lehetőség van támogatott helyet igényelni, ha anyagilag nehézségekkel küzdesz. A jelentkezési lapon írd be a megjegyzés mezőbe és megírjuk a részletes információkat.

Legyen úgy” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szeretnek a penteki programon reszt venni, megtapasztalni…a lehetoseget. Igy mit fizetek..? (5000 Ft ) Ha ugy erzem maradni szeretnek, akkor meg 28000Ft a tanfolyam?
    Koszonom a pontositast…csak most lattam a hirdetest…aldott napot kivanok Szekely Szilvia

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s