5Ritmus élőzenével

Fejér Péter, akkreditált 5Ritmus© tanár vezetésével
Hangszereken kísérnek: Nagy Antal, Papp Gergely és Kemény Márton

Dátumok: 2018. február 13., további dátumok szervezés alatt…

Mindegyik alkalom keddi nap és mindig 19:00 – 21:00 között tartjuk a foglalkozásokat. Kérünk érkezz időben. Ha sokan vagyunk, akkor a későket nem biztos, hogy be tudjuk engedni.


A szerelmesek házában a zene soha nem hallgat el, a falak dalokból vannak és a padló táncol…

Jalaluddin Rumi

A tánc ünneplés és hálaadás. Az élet ünnepe. Az helyben rögtönzött zenével kísért szabad tánc egészen különleges, semmi máshoz nem módja ennek az ünneplésnek. A zene mozgásra inspirál, segít abban, hogy egészen a testünkre és a jelenlétünkre figyeljünk. Gyengéden kézenfog minket a dob üteme és elvezet egy mindennapitól eltérő és mégis nagyon ismerős világba, a szabad tánc világába. A mozgó emberek ugyanakkor ihletet adnak a zenészeknek, színnel töltik meg az improvizációt. A zene és a tánc kölcsönösen hatnak egymásra, formálják egymást, segítik egymást.
Az 5Ritmus térképe a háttérben útmutatóul szolgál ebben az utazásban, mely segít abban, hogy ne veszítsük el a fonalat és egy csoportként, együtt kavarogva, egymást segítve tudjuk élvezni a zene és tánc összművészeti kavalkádját…

Az alkalmakra bárki eljöhet előzetes tudás vagy tapasztalat nélkül. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. Mozgásra alkalmas kényelmes váltóruhát érdemes hozni. A terem faborítású, lehet táncolni mezítláb (ajánlott), vagy puha talpú tiszta váltócipőben. Kérem mindenki érkezzen kicsit hamarabb, hogy a tánc kezdetekor már készen álljunk. Igény esetén az órákat két nyelven, angolul és magyarul tartjuk.

Helyszín: E10 Kulturális Központ
Budapest, VI. ker. Eötvös utca 10., harmadik emelet 323.
(az Oktogontól két perc séta, van lift és porta)

Egy órán való részvétel 3000 Ft, 5 alkalmas bérlet 11 000 Ft, 10 alkalmas bérlet 18 000 Ft.
A bérletek az első használattól számítva három hónapig érvényesek és névre szólnak. A bérletek egyaránt érvényesek a keddi, csütörtöki, vasárnapi órákra.

Kedvezmény újonnan érkezőknek!
Aki nem volt még 5Ritmus órán, az az első alkalommal 7000-ért vehet 5 alkalomra szóló bérletet.

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s