Rendszeres órák

Heti rendszerességű óráink a 2016-17-es szezonban:

Kedd

Szeptembertől…

Csütörtök

Szeptembertől…

Vasárnap

19:00 – 21:00 — A vasárnapi sweat-ek egész nyáron folytatódnak különböző vendégtanárokkal. Az aktuális hét eseményét mindig megtaláljátok majd a Facebook oldalunkon: facebook.com/5ritmus
Hely: Corvin Dance Center – IX. ker. Liliom utca 43-45. Liliom Parkolóház 6. emelete (lift van, résztvevőknek parkolási kedvezmény)

summer schedule sweat budapest

Az alkalmakra bárki eljöhet előzetes tudás vagy tapasztalat nélkül. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. Mozgásra alkalmas kényelmes váltóruhát érdemes hozni. A termek faborításúak, lehet táncolni mezítláb (ajánlott), vagy puha talpú tiszta váltócipőben. Kérem mindenki érkezzen kicsit hamarabb, hogy a tánc kezdetekor már készen álljunk. Igény esetén az órákat két nyelven, angolul és magyarul tartjuk.

Egy órán való részvétel 3000 Ft, 5 alkalmas bérlet 10 000 Ft, 10 alkalmas bérlet 16 000 Ft.
A bérletek az első használattól számítva három hónapig érvényesek és névre szólóak. A bérletek egyaránt érvényesek a keddi, csütörtöki, vasárnapi órákra és a női órákra.

Az 5 alkalmas vérlet 10 rubrikát tartalmaz, a 10 alkalmas pedig 20-et. Két órás foglalkozás esetén két rubrikát érvényesítünk, három órás foglalkozás esetén hármat.

Kedvezmény újonnan érkezőknek!

Aki nem volt még 5Ritmus órán, az az első alkalommal féláron vehet 5 alkalomra szóló bérletet.


Bemutatóvideó az órákról, a módszerről, a tanárról:

Templomi 5Ritmus tánc Svájcban:

Gabrielle Roth, az 5Ritmus megalkotója:

Az órákkal és az 5Ritmussal kapcsolatban ajánlunk két cikket a figyelmetekbe, ezúton is nagy-nagy köszönet a szerzőknek:

Macska, kő blog – Táncoló fák
NőiNet – Mozogj szabadon!

Továbbá megtalálsz minket a Facebook-on is, nézz meg és nyomj egy Like-ot!

facebook.com/5ritmus

Advertisements