Utazás önmagunkba

5Ritmus és deeksha

Elvonulás Kiss Zsuzsanna vezetésével

“A spiritualitás nem más, mint átölelni az életet.”
Sri Bhagavan

„Táncolj egészen izzadásig, aztán táncolj még tovább! Táncolj egyedül, táncolj másokkal együtt! Táncolj gyakran! Táncolj szándékkal: az imádság szándékával!”
Gabrielle Roth

A nyár az utazások ideje. Utazhatunk földön, vízen, levegőben; messze földre, egzotikus tájakra. Én is utazni hívlak: földdel, vízzel, levegővel…, ritmusokkal, áldással. Méghozzá Ön-magadba: testedbe-lelkedbe. Hogy a ritmusokon, lélegzeten keresztül kapcsolódj ahhoz a lényhez, aki valójában vagy, hogy testi érzeteiden keresztül közelíts saját isteni valódhoz. Hogy a mozgással és az egység áldásával lecsendesítsd az elméd, és figyelni tudj a belülről, felülről jövő felismerésekre.
Ezen az elvonuláson a napkelte – napnyugta, az ülőmeditáció, néhány regényidézet, a légzés és a szabad tánc lesz a térképünk. Kapcsolódunk a természethez és önmagunkhoz, megnézzük, mit tanítanak nekünk az egyes ritmusok, a saját testünk szabad mozdulatai és a velünk mozgó társak.S tesszük mindezt Kőszegen, ott, ahol az Iskola a határon című Ottlik -regény játszódik. A táncfoglalkozásokhoz nincs szükség semmilyen előképzettségre, felkészülésre vagy speciális erőnlétre, és a regény sem kötelező olvasmány :)

Ár: 32 000 Ft
Előjelentkezéssel és 5000 Ft előleg befizetésével július elsejéig: 25 000 Ft.
Az előjelentkezési kedvezményhez a határidőig be is kell fizetni az előleget, ami természetesen beszámít a díjba, viszont lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

Páros kedvezmény : ha a pároddal együtt jössz, egyikőtök az aktuális jelentkezési összeg felét fizeti csak.

A részvételi díjak a műhely díjára vonatkoznak. A szállás, étkezés díja ezen felül fizetendő.

Helyszín: Kőszeg
Idő: 2016. július 28-31.(csütörtök estétől vasárnap délelőttig)

Jelentkezési lap: https://docs.google.com/forms/d/1RClJuAyLBPRs_2l-aUOlE_MT6ITkYuPvieaKcqSNHBo/viewform

További információk:
kiss.zsuzsanna@ritmusok.hu

30 693 25 65

 

Magamról:
5Ritmustanári képesítésemet a Moving Center New York adta, deeksha-adói gyakorlatomat az indiai Oneness University. Nem vagyok guru, csak kereső, tudatosságában növekedni vágyó ember. Az elvonulás, amire hívlak, együttes befelé, felfelé figyelés, egyszerű rítusok megszentelése, imáink megtestesítése. Sem az 5Ritmus, sem a deeksha, az Egység-mozgalom nem vallás, de mindkettő a személyes istenidhez kapcsol. Hogy megtaláljuk az egységünk magját, hogy megajándékozzuk magunkat és egymást a Jelen-léttel, hogy segítsünk egymásnak találkozni maga-magunkkal.

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s