A tánc minden színe

5Ritmus zárt csoport szombat délutánonként Fejér Péter akkreditált tanár vezetésével.

Ezen a kurzuson lehetőséged lesz arra, hogy egy stabil csoport keretében mélyedj el a táncod világában. Kiváló lehetőség ez olyanoknak, akik még nem jártak eddig 5Ritmusra, mert itt a nyitott órákhoz képest egy otthonosabb, meghittebb közeget tudunk létrehozni, és jó alkalom ez a rendszeresen járók számára is, hogy a csoportban való jelenlét elmélyítésével egyre újabb rétegeit fedezd fel mindannak, ami benned lakozik.

Az 5Ritmus térképe út önmagunk megismerése felé, és egyben a világra való nyitottság és érzékenység növelése felé is. Ez egy személyes folyamat, mely mindenki számára mást hoz, és mindenki másképp csinálja. És ugyanakkor ez egy alapvetően közösségi módszer, mert mindaz, amit teszünk a csoport részévé válik, anélkül, hogy ezért bármit is tennünk kéne, és a csoport egyben segít is bennünket a nehéz pillanatokban, a kételyek leküzdésében.

Az 5Ritmusról olvashatsz bővebben ezeken a linkeken:

DSCN0132_1920_2

Hat alkalommal lesznek három órás foglalkozások ugyanabban az idősávban és mindig ugyanabban a teremben. Az első alkalom még nyitott és a második alkalomtól szükséges a teljes folyamatra való elköteleződés. A csoport létszáma maximum 20 fő lesz.

Dátumok: 2015. október 31., november 21., december 5., december 19., 2016. január 9., január 23.
Minden alkalommal 15-18 óra között lesznek a foglalkozások.

Helyszín: Eötvös10, 4. emelet (1067 Budapest, Eötvös utca 10.)

Az első alkalom részvételi díja 4000 Ft, a teljes kurzus ára 24 000 Ft. Aki az első alkalmon egy összegben kifizeti a teljes díjat, az 10% kedvezményt kap (vagyis csak 21 600Ft-ot kell fizetnie).

Kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal, igyekszünk gyorsan válaszolni: fejer.peter@ritmusok.hu

Ha érdekel ez a kurzus és úgy gondolod, hogy szívesen bekapcsolódnál, akkor kérlek dobj egy emailt, hogy tudjuk, körülbelül hány emberre számíthatunk!

Sometimes In The Late Afternoon, We Ride Imaginary Chariots Of F

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s