5Ritmus tánc élőzenére

Az 5Ritmus mozgásmeditáció hozzásegít minket ahhoz, hogy intenzívebben kapcsolódjunk saját magunkhoz és azokhoz, akik körülöttünk vannak. Az élőzenés órák ebben még jobban tudnak támogatni minket, mert a zenészek és a zene itt éppolyan jelenlévő, érzékelhető és pillanatról-pillanatra változó és egyedi, mint saját magunk vagy a többiek. A figyelmünk, az észlelésünk, a cselekedeteink és egymáshoz való kapcsolódásaink egy nagy összhangzatot alkotnak a zenével és a zenészekkel.

drum pic4

Különleges, egyedi élmény összeszőni a dobok hangját a mozgásunkkal és elmélyülni az erre irányuló figyelemben. Ráadásul mindez semmilyen tudást, ügyességet vagy rátermettséget nem igényel. Bárki kipróbálhatja és biztos, hogy nem fogja elrontani. Ez az a műfaj, ahol nincsenek rátermettebbek vagy kevésbé rátermettek.

Szeretettel várnak a zenészek: Nagy Antal és Papp Gergő, és a tanár Fejér Péter

Helyszín: Kontakt Budapest Stúdió, Hegedű u. 3., 4. emelet, Budapest, Hungary, 1061

Ebben a félévben az alábbi csütörtökökön lesz élőzene, minden alkalommal este 7-9 között. Érdemes 10-15 perccel hamarabb érkezni, hogy legyen időd átöltözni.

  • január 29.
  • február 26.
  • március 19.
  • április 16.
  • május 14.
  • június 11.

Az órákon részt lehet venni a szokásos bérletekkel, vagy egy alkalomra szóló jeggyel (ennek ára 3000 Ft).
Aki 2014 nyara óta nem volt még 5Ritmus órán, az az első alkalommal kedvezményesen tud bérletet venni, ami azt jelenti, hogy például az 5 alkalmas bérletet 10e Ft helyett 7 ezerért tudod megvenni.

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s