Ritmusok, elemek, érzelmek-hullámok és szívdobbanás szintű 5R trilógia zárt csoportban Silvija Tomcik vezetésével-Budapest, 2015

1. Modul – Az 5 ritmus –február 20-22.
2. Modul – Az 5 ritmus és az 5 elem – május 29-31.
3. Modul – Az 5 ritmus, az 5 elem és az 5 érzelem-
szeptember 4-6.

Minden alkalom péntek estétől vasárnap délutánig tart.

Ebben a három alkalomból álló zárt csoportban először is megtestesítjük a saját táncunkat, és kifejezzük önmagunkat az öt ritmuson keresztül.
Aztán összekapcsoljuk a ritmusokat az elemekkel. Leföldeljük az áramlásunkat a föld elemével, felizzítjuk a staccatónkat a tűzzel, elmerülünk a káoszban a víz segítségével, levegővel tesszük könnyedebbé a líra ritmusát, végül a csend ritmusának kiüresedett nyugvópontjához érkezünk az étherrel.
A trilógia utolsó modulján a Szívdobbanások, azaz az érzelmek országában folytatjuk az új utak keresését : Vajon áramló a félelmünk vagy lefagyaszt bennünket ? Hogy függ össze a harag az érzelemnyilvánításunk egyértelműségével és szenvedélyes voltával? A szomorúságunk elengedés vagy be-, ki-le- megfulladás? Hogy kapcsolódik az öröm minden dolgok könnyedségéhez ? Hogy tud az együttérzésünk áthullámzani a Mindenségen?
“Az öt ritmus térkép, bárhova is akarsz eljutni a tudatosság szintjeiben-belül és kívül, előre és hátra, testileg, érzelmileg és intellektuálisan. A ritmusok térképjelek, melyek a sebezhető, vad, szenvedélyes és ösztönös énhez, saját igazi énedhez visznek vissza.”
/Gabrielle Roth/

Ha elértél egy bizonyos szintre a gyakorlásban, ha készen állsz az éleslátás egy újabb szintjére lépni, vagy ha arra a folyamatosságra és összetartó erőre vágysz, amit ez a zárt csoport kínál, most lehetőséged van arra, hogy előrehaladj az 5Ritmus térképeivel a saját felfedezőutadon, és hogy mélyen kapcsolódj olyan táncosokhoz, akik szintén elkötelezettek mindez iránt.
Mivel ezen a három hétvégén ugyanazokkal az emberekkel fogunk találkozni, ez a folyamatosság erőteljes csoportmezőt hoz létre. Így bele tudunk lazulni a kapcsolódásokba, fejlődhetünk általuk.
Előfeltételek : 15 óra hullámok szintű 5Ritmus-tapasztalat
Ez a három modul 25 óra hullámok szintű és 20 óra szívdobbanások szintű tapasztalatnak számít be az 5Ritmus-tanárképzés előfeltételeinél.

Árak:
Előjelentkezési ár
: 76.500HUF/255 €
Teljes ár: 90.000HUF/300 €.
Dolgozói ár: 60.000HUF/195 €.
Előjelentkezési határidő: 2015. január 15.
A jelentkezés 21.000Ft/70 Eur vissza nem térítendő előleg befizetésével történik, ez az összeg a 3. modul árából majd levonódik.
A jelentkezők vállalják, hogy elkötelezik magukat mindhárom modulra, és vállalják, hogy ha bármilyen okból is nem jelennének meg, a részvételi díj 70 %-át befizetik.
A részvételi díj fizethető előre, egy összegben az első modulon, vagy két részletben. Ez utóbbi kedvezmény azt jelenti, hogy előjelentkezés esetén 25.500 Ft-ot, teljes áron 30.000Ft-ot, dolgozóként 19.500Ft-ot fizetsz be az 1. és a 2. alkalommal.

Silvija Tomčik Zágrábból érkezik hozzánk. Ő volt az első horvát 5Ritmustanár. (Hullámok szintű képzését 2001-ben fejezte be, szívdobbanások képesítését 2010-ben szerezte Amerikában Gabrielle Rothnál.)
Szervezőként és tanárként ő hozta el az 5Ritmus módszerét Horvátországba és a környező országokba. 13 éve tanít rendszeresen Zágrábban és külföldön egyaránt. A jelenleg folyó 5Ritmus-tanárképzés egyik vezető tanára . Letisztult, tapintatos , földelt és szenvedélyes, gyakorlott és elkötelezett tanár. Tanítási stílusa tiszta, képszerű, határozottság,humor és bölcsesség keveredik benne. Ez a 8. zárt csoport, amit vezet.

Helyszín : Budapest,részletek a jelentkezést követően.

Jelentkezési lap : https://docs.google.com/forms/d/1A34lBsyxVtZfjXFQ9xbsmEG3jpu8iD4qcCOisqVWYeE/viewform

Információ : kiss.zsuzsanna@ritmusok.hu
+36 30 693 2565 vagy http://www.plesritmova.net

Ritmusok, elemek, érzelmek-hullámok és szívdobbanás szintű 5R trilógia zárt csoportban Silvija Tomcik vezetésével-Budapest, 2015” bejegyzéshez egy hozzászólás

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s