Oroszlánszív – Szívdobbanások szintű műhely Dagmar Cee vezetésével Budapest 2014. október 24-26.

Ha érzelmi világunk egészét visszahódítjuk, felvesszük a szókincsünkbe, érezzük, kifejezzük és ismét elengedjük –akkor megérezzük, milyen is az, elevenen és egészen beleszeretni az életbe.
Negatív érzelmek nincsenek. Még ha a félelmet, haragot, bánatot szívesen rejtjük is el egy sötét sarokba, ezek-ahogy az öröm és az együttérzés is- azok az energiák, amelyek voltaképp mozgatnak bennünket. Amelyek, ha mozgásban maradnak, megelevenítenek minket, de ha elnyomjuk őket, kicseleznek, elakadnak a testünkben, és blokkolják az életenergiánkat.
Az Oroszlánszív című műhelyen túlnyomó részt a haragnak szenteljük magunkat.
A harag az az energia, az a tűz, ami mindazt megvédi, ami nekünk kedves és drága. Az az energia, ami megmutatja, ha valami sért bennünket, ami a határainkat tartja, ami akcióba léptet minket, ami ösztönöz.
Mivel a harag nagyon romboló is lehet, így gyakran megijedünk tőle. Nem éljük meg, és elveszítjük azt a képességünket, hogy egyértelműen állást foglaljunk vagy konfrontálódjunk.
Ezen a műhelyen azt fogjuk gyakorolni, hogyan álljunk helyt úgy, hogy a határaink kifelé egyértelműen felismerhetőek legyenek. És gyakoroljuk a harag helyének felismerését a saját testünkben, megfigyeljük mozgását, kifejeződését, elengedésének módjait. Mert csak akkor tudjuk a szívünkben égő tüzet táplálni, és szívünket a maga csodálatos teljességében ajándékozni oda a világnak, ha a haragot át tudjuk magunkon áramoltatni.

Ez a műhely 2 nap „Heartbeat”-nek számít a tanári tréninghez.
A részvétel előfeltétele minimum 1 hétvégés hullámokműhely-tapasztalat.

A péntek esti hullámok óra nyitott azok számára is, akik nem vesznek részt az egész hétvégén, akik azonban elköteleződnek az egész műhelyre, azok számára a péntek nem elhagyható.

Időpontok:
Péntek: 19-21.30
Szombat:11-18h
Vasárnap: 10-16.30
Helyszín: SÍN Kulturális Központ, 1139 Budapest, Gyutacs u. 10-18.
Előjelentkezési határidő: október 10.

Jelentkezési lap:
https://docs.google.com/forms/d/19DmepPidUNOnRc_-e6sw809Zp6Ig1vBgYFOAEjpOAOA/edit#

Kapcsolat, további információ:
kiss.zsuzsanna@ritmusok.hu
30 693 25 65

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s