Élőzenés órák

A csütörtöki órákon az eddigi gyakorlatot követve továbbra is lesznek rendszeresen élőzenés alkalmak. Az órák ilyenkor is a szokásoshoz hasonlóan zajlanak, csupán annyi a különbség, hogy a zenét Nagy Antal biztosítja különböző hangszereken (dzsembe, furulya, hangtálak, stb.).

Az élőzene a tapasztalataink szerint sokaknak segít a táncba való mélyebb elmélyülésre, továbbá elevenebb kapcsolatot teremt a táncos és a zene között, hiszen a zenész jelen van és reagál arra, ami a csoportban mozgás formájában előkerül. Ezeket az alkalmakat a többi órákhoz hasonlóan mindenkinek ajánljuk, azoknak is, akiknek nincsen semmilyen előzetes tapasztalata vagy táncos képzettsége. Ezeken a foglalkozásokon mindenki részt tud venni, senkinek nem kell szégyellnie azt, ha ügyetlennek érzi magát, mert itt senki nem figyel arra, hogy “ügyesen” mozog-e valaki.

Élőzenés órák a Kontakt Budapest Stúdióban

Az élőzenés alkalmak az alábbi napokon lesznek ebben a félévben:

  • Február 6. 1900 – 2100
  • Március 6. 1900 – 2100
  • Április 10. 1900 – 2100
  • Május 15. 1900 – 2100
  • Június 19. 1900 – 2100

Az órák este 7-9 között vannak a Kontakt Budapest Stúdióban (VI. ker. Hegedű utca 3., negyedik emelet). A helyszín közel van az Oktogonhoz és a Király utcai villamosmegállóhoz. Az épületbe belépve ki kell menni a belsőudvarra. Ennek bal hátsó sarkán van a bejárat a lépcsőházba, ahol fel kell menni a negyedik (legfelső) emeletre. A táncterem a folyosó végén található.

Egy alkalom ára 3000 Ft, 5 alkalmas bérlet 10 000 Ft (2000 Ft/alkalom). A bérlet nem névre szól, másnak átadható, de egy adott napon egy bérlettel csak egy ember vehet részt. A bérlet érvényessége három hónap.

Lehetőség van kifejezetten az előzenés órákra való bérlet vásárlására is, ebben az esetben a bérlet csak ezekre az órákra érvényes, de az érvényességi ideje hosszabb, tartalmazza mind az öt élőzenés órát nyárig.

Figyelem!Kedvezmény első látogatóknak!   Azok a résztvevők, akik először jönnek Fejér Péter egyik órájára, félárú kedvezménnyel vehetnek egy bérletet. A gyakorlatban, ha eljön valaki kipróbálni az órát, akkor ráér az óra végén eldönteni, hogy kifizeti azt az egy órát (3000 Ft), vagy féláron vesz egy öt alkalomra szóló bérletet (5000 Ft).

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s