Ott az energia, ahol a figyelem

Lucija A figyelem meghatározza az energiánk irányát, minőségét és mennyiségét. És aminek energiát adunk, az növekszik.Minek szentelünk hát figyelmet? Olyan dolgoknak, amelyek táplálnak bennünket, vagy olyanoknak, amik kiszipolyoznak? Olyanoknak, amelyek megtorpanásra késztetnek vagy olyanoknak, amelyek útnak indítanak? Teremtő elménknek vagy a már ismert sztoriknak? A megfelelésnek vagy az érzéseinknek? A felszínnek vagy a lényegnek? A hiányzó dolgoknak vagy a meglevőknek? A részleteknek vagy a teljességnek? Magunknak vagy másoknak? …

„A figyelem az egyetlen dolog, amit adni tudunk.” Gabrielle Roth

Hogyan adunk figyelmet? Támogatólag vagy rombolóan? És hogy tudjuk elfogadni, amikor felénk irányul? Ezen a műhelyen 5Ritmust táncolva felfedezzük a figyelmünk mozgását, és arra keressük a választ, hogy melyik részünk igényel figyelmet, és milyen figyelemre van szüksége ahhoz, hogy növekedni tudjon? Az 5Ritmus egyszerű, ugyanakkor mély és erős gyakorlat, amely felébreszt és jelenlevőbbé és tudatosabbá tesz azáltal, hogy intuitíve táncolunk öt különböző energetikájú mezőn keresztül.

Lucija akkreditált 5Ritmus tanár, IT konzultáns és anya. Nagyon fiatalon kezdett táncolni. A spirituális növekedés útján tett első lépései tizenéves korára tehetők. E két ösvény találkozott, amikor 1999-ben megismerkedett az 5Ritmussal. 2008-ban vált Gabrielle Roth által képesített tanárrá, azóta tanít lakóhelyén, Zágrábban és külföldön egyaránt, ugyanakkor folyamatosan tanul világszerte jól ismert tanároktól. Tanítási stílusa a világosság, a mozgás iránti szenvedély és a személyes fejlődés iránti elkötelezettség izgalmas elegye.

Szervező: Kiss Zsuzsanna
kiss.zsuzsanna@ritmusok.hu
06 30 693 25 65

  • Időpont: 2014. február 7-8. (péntek este 19-22h, szombat 10-17h)
  • Helyszín: The Shift, Andrássy út 35.
  • Ár: Péntek este: 4000Ft
  • Péntek-szombat: 14000Ft
  • Előjelentkezési ár: 11.500Ft
    (Az előjelentkezés csak  5000 Ft vissza nem térítendő előleg befizetésével érvényes!)
    Előjelentkezési határidő: 2014. január 26. (vasárnap)

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:
https://docs.google.com/forms/d/1_6wg1VdYYrpy119g9gFcq4wh69fpZ4JdnrO9L3eYmZ4/edit#

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s