Hazaérkezés

ötritmus műhely Fejér Péter vezetésével

[For the English information about this retreat please click here!]

Az 5Ritmus mozgás végzése egy egyszerű út a gyökereinkhez való visszatéréshez. A létezésünk gyökereihez, arra a helyre, ahol valóban a Természet részesei vagyunk, ott, ahol az Anyaföld megtart.

Az 5Ritmus táncolása teljes lényünket mozgásba hozza és segít minket abban, hogy elmozduljunk a korlátozó hiedelmeinktől, ítéleteinktől, elvárásainktól és teret teremtsünk az autentikusabb, spontánabb önmagunk számára. És végül megérkezünk arra a helyre, ahová mindig is tartoztunk. Arra, ahol tényleg otthon vagyunk.

A részvételhez nincs szükség előzetes tapasztalatra, bármilyen életkorú (felnőtt), bármilyen alkatú, bármilyen tehetségű embert szeretettel várunk.

Dance

A helyszín

Az elvonulás a Duna közelében, a gyönyörű Szigetközben lesz, Hédervár településen. Ez a kis, barátságos és természetközeli falu lehetőséget ad arra, hogy a hétköznapjaink zsibongásától távol a táncunkra, mozgásunkra, belső történéseinkre tudjunk figyelni. Az iskola, ahol a foglalkozások lesznek, csak pár perc sétára van az étteremtől és a panziótól, ahol enni és aludni fogunk. És a helyszínek között félúton található a hédervári kastély kétszáz éves gyönyörű parkja öreg fákkal, tóval, ösvényekkel. A Mosoni Duna ág és a környező ártéri erdő is sétálótávolságra van a falu szélén.

A hédervári kastély parkja 2011 novemberében
A hédervári kastély parkja 2011 novemberében
Tájkép a faluból
Tájkép a faluból

Extra programlehetőség

Az elvonulást vasárnap a közös ebéddel zárjuk, hogy mindenkinek legyen ideje kényelmesen hazautazni. Aki azonban szeretne, eljöhet délután a szomszédos Lipótra a termálfürdőbe, hogy gyógyvizes fürdőzéssel, szaunázással zárja a hétvégét. Igyekszünk majd megoldani, hogy aki nem kocsival jön, az is könnyen átjusson a termálfürdőbe (a távolság a két falu között csak 5 km).

Praktikus információk

 • Helyszín: Hédervár, Szigetköz
 • Dátum: november 1. péntek 16 óra – november 3. vasárnap 14 óra
 • Ár: 40 000 Ft, október 13-ig történő előjelentkezéssel 35 000 Ft
  Az ár tartalmazza négy meleg étkezés árát (péntek vacsora, szombat ebéd és vacsora, vasárnap ebéd), de nem tartalmazza a szállás költéségét. A szállás megtalálásában és lefoglalásában szívesen nyújtunk segítséget, két magas színvonalú panzió is található a faluban.
  Akinek jön a párja is, annak a párja féláron vehet részt!
  Aki Győr-Moson-Sopron megyében lakik, az speciális kedvezményre jogosult, kérlek írj a részletekért a szervezőnek!
 • Vannak még segítői helyek. Aki jelentkezik segítőnek, kedvezményes áron jöhet. Érdeklődj a szervezőnél, vagy jelöld be a jelentkezési lapon, hogy segítőnek jönnél!
 • Magyar nyelvű jelentkezési lap: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHp3WWljYzhRMGlZYm03anpDU29fSUE6MA#gid=0
 • Az esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/180706038779707/?fref=ts
 • További kérdésekkel keressétek Fodor Esztert – eszter.fodor79@gmail.com

Péntek esti nyitott óra

Péntek este 16-19 óra közt részt lehet venni az esti táncon olyanoknak is, akik nem jönnek az egész elvonulásra. Ennek ára 4000 Ft. Előzetes bejelentkezés nem szükséges.

Programtervezet

Péntek 14-16h : Érkezés, regisztrálás, szállás elfoglalása.

16-19h : Tánc blokk.

20-21h : Közös vacsora.

Szombat 10-13h : Tánc blokk.

13-16h : Közös ebéd, majd szabad pihenőidő.

16-19h : Tánc blokk.

20-21h : Közös vacsora.

Vasárnap 10-13h : Tánc blokk.

13-14h : Közös ebéd.

Délután : fakultatív termálfürdőzés Lipóton.

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s