One Tribe – Egy Törzs

5Ritmus elvonulás Fejér Péter akkreditált tanár vezetésével

A jelentkezéshez kérjük töltsd ki ezt az egyszerű
űrlapot, amit [ide kattintva] tudsz megnyitni!

A plusszkávé mintájára plussztábor lehetőséget hirdetünk, a részletekért gördíts az oldal végére!

Sokfélék vagyunk. Vannak köztünk erősebbek és gyengébbek. Elálló fülűek, fitos orrúak, tökéletes arcélűek. Magyarul, angolul, berberül beszélők és némák. Gazdagok és szegények. De mindannyiunknak közösek a gyökereink, és végső soron egy törzshöz tartozunk.

One Tribe

Az 5Ritmus® mozgástérképe ezekhez a közös gyökerekhez vezet el minket. Arra a helyre, ahol nem számítanak a nyelvi, kulturális, képzettségbeli különbségek. Ahol szabadon ki tudod fejezni magad, és el tudod fogadni a másik szabad önkifejezését. Az 5Ritmus közösségi műfaj. A mozgásaink óhatatlanul hatnak egymásra, anélkül, hogy erre külön figyelmet kellene fordítanunk. A szabad mozgásban újra egymásra találhatunk, ismét egy törzzsé válhatunk. És ebbe a törzsbe mindenki beleadhatja a saját egyedi színeit, mintáit.

Az elvonulás során lesz hat táncblokk és a táncok szüneteiben egyéb szabadon választható programok is lesznek. Dobbal kísért tánc is lesz és a természetbe is kimegyünk. Lesz alkalom az egyéni folyamatok megtapasztalására, és lesznek kisebb vagy nagyobb csoportos feladatok, gyakorlatok is. A tanítás magyarul és angolul fog zajlani. A környéken a közelben vannak kiváló fürdési és kirándulási lehetőségek.

A zebegényi dunapart nyáron, a tánc helyszínétől kb 100 méterre.
A zebegényi dunapart nyáron, a tánc helyszínétől kb 100 méterre.

Időpont: 2013. július 11. 18 órától  14-én 14 óráig
Helyszín: Zebegény, Általános Iskola
Részvételi díjak:
Előjelentkezés május 31-ig: 25 000 Ft
Teljes ár: 32 000 Ft
Előjelentkezési előleg: 5000 Ft
Kedvezmény pároknak: aki hozza a párját, annak a párja féláron jöhet (az aktuális előjelentkezési összeghez képest).

A jelentkezés az előleg befizetésével válik érvényessé. A részvételi díjak a műhely díjára vonatkoznak! A szállás, étkezés nem tartozik bele, de megszervezésükben tudunk segítséget nyújtani. Nagyon olcsó és igényesebb lehetőségek is vannak Zebegényben.
Lehetőség van az iskola épületében tanteremben való alvásra 1000 Ft/fő/éj áron (vizesblokk rendelkezésre áll).
Ebédet közösen fogunk rendelni, amire szabadon választhatóan előre fel lehet iratkozni.

A tábor Facebook lapjához [kattints ide]!

Plussztábor

Egy nagylelkű felajánlásnak köszönhetően meghirdetjük a plussztábor lehetőségét. Ha szeretnél eljönni, de jelenleg olyan élethelyzetben vagy, hogy ezt nem engedheted meg magadnak, akkor lehetőséged van arra, hogy más által kifizetett helyre jelentkezz be. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a műhely árából csak az előleget kell befizetned, és az utazásról, szállásról, étkezésről gondoskodnod. Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, akkor kérlek írj levelet Koszó Andreának, aki elvállalta, hogy fogadja a kéréseket és ha túl sok érkezne be, akkor sorshúzással eldönti, hogy ki kapja a lehetőséget.

Elérhetősége: koszoandrea@yahoo.com

Jelenleg két támogatott helyünk van. Ha szeretnél nagylelkű lenni, és támogatni mások részvételét, azt nagy örömmel vesszük. Bármekkora összegű felajánlásnak örülünk. Péter vállalta, hogy minden támogatást megkétszerez, tehát már 10 000 Ft támogatással lehetővé teheted plussz egy ember részvételét.
A felajánlók és a támogatást igénybevevők személyét bizalmasan kezeljük, ez egy anonim támogatási lehetőség.

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s