Örömtánc január 27-én

“Izzadni annyit jelent, mint imádkozni, vagyis felajánlani valamit a legbensődből. Az izzadság szenteltvíz, a rózsafüzér csomója, folyékony gyöngy, mely a múltad egy darabját engedi ki.

Az izzadás az öngyógyítás ősi és univerzális módja, történjen bár az edzőteremben, a szaunában vagy az izzasztókunyhóban. Én a táncteremben izzadok.

Minél többet táncolsz, annál többet izzadsz.
Minél többet izzadsz, annál többet imádkozol.
Minél többet imádkozol, annál közelebb kerülsz az eksztázishoz.”

Gabrielle Roth

Az Örömtánc alkalmak során Gabrielle Roth 5Ritmus ® térképét követve mozgásba hozzunk a testünket, a figyelmünket, a lényünket. Egészen kevés instrukció hangzik el. Csupán követjük önmagunk, társaink és a zene inspirációját, és hagyjuk testünket mozgásba jönni. Meghívjuk a mozgásunkba az áramlás, a staccato, a káosz, a líra és a csend ritmusát. Az Örömtánc egy hely, ahol együtt lehetsz magaddal, együtt lehetsz másokkal. Ahol a mozgás és gesztusok szavaknál mélyebb, beszédnél ősibb nyelvén keresztül találkozunk.

A legközelebbi Örömtáncot január 27-én, vasárnap tartjuk, 11-13 óra között a Kontakt Budapest stúdiójában (VI. ker. Hegedű utca 3., negyedik emelet). A helyszín közel van az Oktogonhoz és a Király utcai villamosmegállóhoz. Az épületbe belépve ki kell menni a belsőudvarra. Ennek bal hátsó sarkán van a bejárat a lépcsőházba, ahol fel kell menni a negyedik (legfelső) emeletre. A táncterem a folyosó végén található. Érdemes hamarabb érkezni a nyugodt átöltözéshez és kezdéshez.

A későbbi dátumok megtalálhatók a Programnaptárunkban.

Részvételi díj: 2000 Ft. A hétközbeni órákra szóló bérlet ide is érvényes (5 alkalmas bérlet 10 000 Ft). Az Örömtáncot Fejér Péter, akkreditált 5Ritmus tanár vezeti.

A részvételhez korábbi 5Ritmus vagy egyéb improvizatív tánc tapasztalat javasolt.

Sweat Your Prayers

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s