Dobbal kísért 5Ritmus óra

Ha inkább a Facebookon
olvasnál  az eseményről,
akkor
[kattints ide!]

Az élőzenének varázslatos hatása van. Jó minőségű hangfalon hallgatott zene is nagyon szépen tud szólni, de az igazi hangszeren helyben létrejövő hangzásnak nincs párja, különösen, ha táncolunk is rá. A zene a zenész lényén keresztül szerves részese lesz a mozgásnak, és nem csupán külső kísérője. Létrejön a kölcsönhatás a zene és a mozgó csoport között, mindenki hat mindenkire…

Fotó: Elvert Barnes (Creative Commons licensz)

Akik voltak a zebegényi nyári táborunkban, azok megtapasztalhatták már ezt az élményt, és biztos sokan mások is táncoltak már dobszóra nyári estéken, tábortűz körül. Október 9-én ezt az élményt hozzuk el a Marczibányi Térre. A rendszeres esti óra helyén és időpontjában a szokásos óra helyett élőzenés mozgásmeditációt tartunk. Az órát vezeti Fejér Péter (5Ritmus) a dobokat és egyéb hangszereket pedig Nagy Antal szólaltatja meg. Mindenkit szeretettel várunk, azokat is, akik egyébként nem szoktak járni órákra. Lesz idő ráhangolódni, megérezni a testünk ritmusát, lesznek iránymutatások, segítő instrukciók.

Tábortüzet nem ígérhetünk, de egy forró nyári este hangulatát igen! :-)

Időpont: 2012. október 9., kedd, 19-21 óra
Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ, Újklub terem
Részvételi díj: 3000 Ft, 5 alkalmas bérlet 10 000 Ft, továbbá aki nem volt még korábban órán, annak az első órán lehetősége van egy bérletet féláron megvenni!

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s