Az 5Ritmus térképe – Hullámok szintű műhely Fejér Péter vezetésével 2012. szeptember 8.

[Jelentkezési lap kitöltéséhez kérlek kattints ide!]

[Az esemény a Facebook-on is megtalálható, katt ide!]

Az 5Ritmus térkép. Nem “igazi”, papírra nyomtatott, hajtogatható valami, de mégis térkép, melyet használni lehet. A többi térképhez hasonlóan nem mutatja meg, hogy mit csináljunk, merre menjünk, kivel találkozzunk. De ha el akarunk jutni valahova, akkor segít, hogy odaérjünk. Ha csak barangolni szeretnénk, segít, hogy ne vesszünk el. Ha találkozni akarunk, akkor megmutatja az alkalmas találkozóhelyeket. Az 5Ritmus, mint térkép, eszköz ahhoz, hogy jobban élvezhessük a szabadságunkat, a szabad létünket.

Ezen az egy napos műhelyen gyakorolni fogjuk a térkép olvasását és kiegészítjük a térképünket a saját megjegyzéseinkkel, észrevételeinkkel. Ki-ki bejelölheti majd a saját térképén, hogy hol lépett bogáncsba, hol ivott tiszta forrásvizet és hol talált kincseket.

Az 5Ritmus térképe a spontán, improvizatív mozgáson keresztül rajzolódik ki. Mindenkinek egyéni, személyre szabott térképe van, és a te térképed legavatottabb olvasója te magad vagy!

A műhelyen való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, nincs szükség tánctudásra vagy állóképességre, nem kell szerepelni sem. Szeretettel várunk fiatalt és időst, férfit és nőt, magabiztost és félénket, vidámat és szomorút egyaránt. Hozdd magaddal azt, amilyen épp vagy. Az lesz a te személyes kiindulópontod.

Fejér Péter: a kilencvenes évek eleje óta foglalkozik csoportvezetéssel és a nemformális tanulás különböző formáival. Pedagógiai, filozófiai és közgazdasági végzettsége van, dolgozott kutatásszervezőként, üzleti tanácsadóként, trénerként. 2011-ben szerzett akkreditációt tanárként a Gabrielle Roth által vezetett MovingCenter tanárképzésén. Az 5Ritmus táncolásának és tanításának útján bensőségesebb és szabadabb kapcsolatra törekszik másokkal és önmagával.

Időbeosztás:

Szombat: 11-18 (egy órás ebédszünettel)

Helyszín:

SÍN KULTURÁLIS KÖZPONT
1139 Budapest, XIII. ker. Gyutacs utca 10-18.

Ára:
14 000 Ft
Előjelentkezéssel: 10 000 Ft (4000Ft vissza nem térítendő előleggel)

Az előjelentkezés, az előleg határidőre történő befizetésével érvényes. Ezt az összeget nem áll módunkban visszafizetni, bármilyen okból is nem tudsz részt venni a műhelyen. Az előleget átutalással vagy személyesen lehet kifizetni. A jelentkezés után, emailben kapjátok meg a számlaszámot.

Előjelentkezési határidő: 2012. szeptember 2. vasárnap!

Jelentkezési lap:

https://docs.google.com/a/ritmusok.hu/spreadsheet/viewform?formkey=dElWUGVldGR1SUM3YzMtaHo0Yi1oS1E6MQ

Orsi

kusz.orsi@ritmusok.hu

Az 5Ritmus térképe – Hullámok szintű műhely Fejér Péter vezetésével 2012. szeptember 8.” bejegyzéshez ozzászólás

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s