Miért kell így éreznem magam ma? – Szívdobbanások szintű műhely Silvija Tomčik vezetésével 2012. április 27-29.

A testünkhez hasonlóan az érzéseink is mozognak. Ezen a műhelyen megnyitjuk és elmélyítjük a kíváncsiságunkat és a szenvedélyünket az érzelmeink mozgása felé. És az érzelmek rejtelmesen mozognak…

Nem lineárisak az érzelmeink, gyakran nincs értelme annak, ahogyan érzünk, vagy nem találkozik a saját, vagy mások elvárásaival. Mint ahogyan a hullámok gyakorlatban egyre mélyebre merülünk testünk ritmusaiban, a szívdobbanások gyakorlatban megtanuljuk, hogyan bízzunk meg a szívünk áramlásában és dobbanásaiban.

A meghívás az hogy kilépjünk a fejünkből és közvetlenül az érzéseink felé forduljunk, meghalljuk és meglássuk milyen személyes, intim és közvetlen üzeneteket küldenek nekünk. Testünk bölcsességének átengedve magunkat, és támogatva az összes hullám által, amit eltáncoltunk, végig mozgunk majd együtt a szív tanításit követve- átélhetjük, hogyan oltalmaz minket a félelem, hogyan véd meg a düh, hogyan engedünk ki a szomorúsággal, az öröm hogyan emel fel minket, és az együttérzés hogyan köt össze minket.

Előzetes hullámok szintű műhely tapasztalatra szükség van ehhez a műhelyhez.

Silvija Tomčik Zágrábból, az első horvát 5Ritmus tanár (hullámok szintű akkreditáció 2001, szívdobbanások tréning 2010). Ő szervezte meg és vezette be ez a módszert Horvátországban és a környező országokban. 10 éve tanít rendszeresen otthon és  más országokban. Elkötelezett, szenvedélyes, tapasztalt és természet adta tanár.

 

Időbeosztás:

Péntek: 19-22
Szombat: 11-18
(egy órás ebédszünettel)
Vasárnap: 10-17
(egy órás ebédszünettel)

Helyszín:

SÍN KULTURÁLIS KÖZPONT
1139 Budapest, XIII. ker. Gyutacs utca 10-18.

Árak:

Péntek este: 4500 Ft

Az egész hétvége teljes ára: 30.000 Ft

Az egész hétvége előjelentkezéssel: 25.000 Ft

Dolgozói ár: 18.000 Ft

Előjelentkezési határidő: 2012. április 9. szombat!

Jelentkezési lap:

https://docs.google.com/a/plesritmova.net/spreadsheet/viewform?formkey=dE9jZV9sbzdUaVU2MGYwUUhsbC0tSHc6MQ

Visszajelzés  Silvija legutobbi műhelyéről :

“Spontán módon történt, hogy tulajdonképpen részt tudtam venni a műhelyen, úgy tűnt, hogy van helye (praktikusan és érzelmileg is), szóval megtörtént…

Nem éreztem úgy, hogy valami nagy tehertől kéne megszabadulnom, vagy azt, hogy nehéz lenne a szívem. Nyitottan és kíváncsian jöttem. Itt pedig leginkább örömet kaptam. Megtapasztaltam ismét hogy a fizikai kontaktus milyen fantasztikus, akár még idegennekel is, és hogy milyen mélyen kapcsolódunk mi emberek egymáshoz. Rengeteg energiával töltődtem fel.

Volt egy helyzet, ami különösen megérintett. Egy partnert kellett választanunk, odagurulni hozzá, megérinteni és megtartani ezt az érintést…és érezni közben a másik melegségét és közelségét. Nemsokára felültünk. Mindketten megérintődtünk. A társam sírt és elmondta, hogy mennyire jól esett neki, és mennyire gyönyörű volt, ahogyan megtalált engem.

Nagyon jó érzés volt ezt hallani, mert hosszú külső és belső utazást tettem meg azért, hogy képes legyek jobban szeretni és könnyedebbé váljak és ha ez akár csak egyszer is megmutatkozott, úgy, hogy tudtam az egyszerű jelenlétemmel adni, akkor ez egy nagy ünnep. Az egész életem ünnepe : a fejlődésé, az értelemé, a lehetőségeké. Ez az élmény inspirál arra, hogy megtaláljam az útját, hogyan tudok magamból többet adni másoknak. Tehát keresek…és tovább fogok keresni…

A tánc egy nem túl régi felfededzés az életemben, bár úgy tűnik mintha egy régmúlt álom megvalósulása lenne homályos időkből. Nem tudom hová vezet majd a saját táncom felfedezése. Úgy tűnik jól kiegészíti a pszichodráma képzésemet és a jógát , ami mostanában a « testembe való megérkezést » jelenti számomra.

Te egy nagyon erős nőnek tűnsz, aki már sokat látott, beleértve az árnyékokat is. Szabad vagy és őszinte önmagadhoz. Úgy tűnik, az éréseid közel vannak a szívedhez. Elég szenvedély van benned ahhoz, hogy másokat is tűzzel tölts el.

Köszönöm az inspirácót és a jelenlétet!”

Szeretettel:
Küsz Orsi

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s