Karola üzenete a Téli Szüret táncosainak

Sziasztok!
Köszönöm a táncot, amit nekem és születendő fiunknak, Bertalannak szántatok, könnyű, szép szülést remélve. Az erőtök biztos velem – velünk volt a szülőszobán, rövid idő alatt, természetesen fájdalmak közepette, de majdnem végig táncolva, és egész végig mozogva, hitem szerint a testem számára legjobb módon jöhetett világra Berci!
Gyönyörű emlék marad ez nekem, és hiszem, hogy az 5ritmus segítségével tudtam megtartani a lélekjelenlétem a vajúdás, szülés alatt, az által tudtam megtartani testem érzékelését, szükségleteinek elfogadását, megélését. Mind az 5 hullám előjött a vajúdás alatt, és leginkább a váratlan elfogadásával tudtam magamévá tenni az egyes pillanatokat. Hála és köszönet a környezetért is, ahol tudtam, hogy megtehetem mindezt, a Budapesti Szent István Kórházban, ahol az orvosom elismerően jegyezte meg milyen jó ötlet a sportolásnál használt karpánttal rögzített telefonomról fülhallgatóval hallgatni a zenét :)
Köszönöm még egyszer nektek, hogy végigkísértétek hogyan táncolom végig a várandósságot, hogyan készülök általa a szülésre. Kívánom, hogy részesüljetek ti is az örömünkben és az erőben, hitben amit ez az élmény adott nekem – a tánc által sikerült megvalósítanom az álmomat, amit a szülésről dédelgettem magamban. Hálát adok ezért.

Karola

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s