5Ritmus Nyílt Nap

December 4-én 5Ritmus Nyílt Napot szerveztünk a SÍN Kulturális Központba, ahol a legtöbb budapesti 5Ritmus műhelyt tartjuk egyébként is. Két három órás tánc között egy jó hosszú szünetet tartottunk, mely lehetőséget adott a társasági életre.

Lelkes önkéntesek finom szendvicseket és sütiket készítettek, melyeket a rögtönzött büfében bárki megvehetett. Mások kreatív műhelyet csináltak és festettek három színes táncolós képet, melyet majd díszítésként tudunk használni más műhelyeken. Megint mások beszélgetős csoportot hoztak létre, ahol kicserélték gondolataikat a táncról, az 5Ritmusról és egyebekről. Továbbá volt egy árusító asztalka is, ahol CD-ket, füstölőket, gyógyteákat lehetett kapni, továbbá a direkt erre az alkalomra készített pólókat “dance now, think later…” felirattal. A nap teljes bevétele az 5Ritmus közhasznú szervezeté lesz, és közösségi célokra fordítjuk majd.

(photo by Éva Bóta)

Összesen mintegy 60 ember jött el a rendezvényre, amit nagy sikernek értékelünk. Mintegy 15 ember vállalkozott arra, hogy segít az előkészületekben és a lebonyolításban, ők megérdemelnek egy nagy KÖSZÖNÖMöt! :-)

Többen mondták nekem, hogy tetszett nekik az ötlet, hogy ilyenfajta rendezvényt csinálunk és hogy nagyon élvezték a részvételt. A táncot, a csevegést, a kötetlen együttlétet ezen a klassz helyen, barátságos emberekkel.

Még több képhez [klikk ide].

(photo by Éva Bóta)

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s