Téli szüret – 4 napos műhely szilveszterkor Hollókőn – Fejér Péter vezetésével

Végre megvalósul a sokatok által támogatott ötletünk, hogy egy olyan műhelyen vehettek részt, ami egy városon kívüli helyszínen zajlik. Igazi elvonulós, bensőséges, tartalmas szilvesztert ajánlunk nektek. Téli szüret műhelyünket Hollókőn december 29. – január 1-ig tartjuk Fejér Péter vezetésével. Gyertek, táncoljunk és ünnepeljünk együtt!

Téli szüret – vibráló együttlét az óév és újév határán

Hollókő

„A legtöbben megemlékezünk a szilveszterről valahogy. Érezzük, hogy van jelentősége, hogy eltelt egy újabb év, és érezzük a szükségét annak, hogy ezt megünnepeljük, vagy megsirassuk, ahogy épp… Mégis a gyakorlatban, ez oly sokszor kimerül felejthető partikban és egy másodpercnyi pezsgőpukkanásban.
A Téli szüret nem más, mint ennek a pillanatnyi átmenetnek a megélése három napon keresztül. Az évek fordulójának sehová nem tartozó köztes idejében adunk időt magunknak és egymásnak, hogy átérezzük az elmúló év fontosságát, a kezdődő év nyújtotta reményeket és a mi helyünket mindebben. Ehhez nyújt segítséget Gabrielle Roth 5Ritmus térképe, mely utat mutat a testünkbe és a jelen időnkbe való visszataláláshoz.” Fejér Péter

Időbeosztás, programok:

Kezdés december 29. csütörtökön 17 órakor, érkezni korábban is lehet majd. Január elsején kora délután fogjuk befejezni a programot, szem előtt tartva, hogy még aznap haza lehessen érkezni.

A vár

Az elvonulás során minden nap fogunk táncolni, összesen mintegy 15-20 órát. Továbbá lesznek egyéb programok is, ezek egyeztetés alatt állnak. A részletes programról később adunk majd tájékoztatást.

Szállás:

Lakni Hollókőn az Egyesek Egyesület gyönyörű házában fogunk a domboldalon, ahonnan ez egész falura rálátni.

A szobák tiszták, szépek 4 ágyasak és mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik (van pár duplaágyas szoba is párok részére).

A háztól gyalog 10 percen belül elérhető a falu, a vár, karnyújtásnyira van az erdő. Lehet sétálni, gyönyörködni, ha szerencsénk lesz szánkózni, hógolyózni és sok-sok friss levegőt szívni.

A ház, amiben lakni fogunk
Kilátás a házból

Étkezés:

A ház gondnoka egy kedves házaspár Sándor és Teréz. Teréz fog főzni ránk, odafigyelnek majd arra, hogy ebéd után mozogni is tudjunk és akár vegetáriánus menüre is van lehetőség.

Szeretnénk, ha ez az együtt töltött néhány nap mentes lenne a káros szokásainktól. Aki dohányzik, kevesebbet dohányozzon, és az alkoholt, más egyéb szereket is mellőzzük. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne koccintanánk egy pohár pezsgővel éjfélkor!

 

Árak:

Az árakban a szállás és az étkezés is benne van (csütörtök vacsorától vasárnap ebédig)!

így néz ki egy szoba

Ha október 31.-ig jelentkezel: 45 000 Ft,

december  4.-ig: (5Ritmus Nyílt Nap):  55 000 Ft,

utána teljes ár: 65 000 Ft.

Előjelentkezési foglaló: 10 000 Ft (vissza nem téríthető)

Kedvezmény pároknak: Aki a párját is hozza magával, annak a párja fél áron jöhet!

Jelentkezési lap:

https://docs.google.com/a/plesritmova.net/spreadsheet/viewform?formkey=dDBocUFXVU5ieklqejFGRlMyREdKVHc6MQ

A jelentkezés a kitöltött jelentkezési lappal és az átutalt előleggel érvényes. Az erre vonatkozó információkat a jelentkezők emailben kapják meg.

További infók:

Orsi

kusz.orsi@ritmusok.hu

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s