A kíváncsiság felébresztése – októberben Peter Wilberforce vezetésével

 

Hol vagyok? Kik vagytok ti? Mi történik?

Gyakran történik meg velem, hogy a bennem mozgolódó érzésekről nem veszek tudomást, nem akarok ránézni se a mellettem lévő emberre, becsukom a füleimet, hogy nem halljam, mi történik a világban körülöttem. Bezárom az ajtót és elrejtőzöm. Biztonságban vagyok!

De vajon életben vagyok?

Ez a műhely arról szól, hogyan maradjunk életben a kiváncsiságunk által- hogy kivácsiak vagyunk önmagunkra, azokra akikkel találkozunk és a körülöttünk lévő világra. Az 5Ritmus gyakorlata egy gyönyörű és közvetlen utat mutat nekünk arra, hogy újra kapcsolódni tudjunk a természetes gyermeki ösztönünkkel, mely arra készet minket, hogy kinyíljunk és felfedezzünk. Ezt az utazást a kíváncsiság hajtja- és a kíváncsiságnak nincs naptárja, nincs mesteri terve, nincs térképe, nem kell igaznak lennie semmilyen célja nincs. Csak egy egyszerű ösztön, ami arra sarkall, hogy felfedezzük a világot, úgy ahogyan az van.

A nap folyamán az érzékelésünk, látásunk, érdeklődésünk segítségével megvizsgáljuk a tudatosság, a figyelem és az elköteleződés minőségeit. Párban vagy csoportban mozogva felfedezzük, hogy hogyan változik át a táncunk, ha kinyitjuk a rejtekhelyünk ajtaját és kilépünk a természetes kiváncsiságunk fényére. És megváltoztatjuk a világot azzal hogy a tácunkban megjelenik,ami inspirál minket, amivel találkozunk, ahogyan mozgunk.

Mindig van valami új dolog, amit felfedezhetünk. Semmi sem marad változatlan. Csak ki kell nyitnunk az ajtót és ki kell lépnünk az ismeretlenbe, és rámosolyogni a világra.

Időpont:

Október 21. péntek 18:00-21:00

Október 22. szombat 11:00-17:30    

Helyszín:

SÍN KULTURÁLIS KÖZPONT

1139 Budapest, XIII. ker. Gyutacs utca 10-18.

Ár:

Péntek-szombat: 18.000ft
Előjelentkezéssel: 14.000ft (6000ft vissza nem téríthető előleggel)

Péntek: 4000ft

Szombat: 14.000ft
Előjelentkezéssel: 12.000ft (4000ft vissza nem téríthető előleggel)

Előjelentkezési határidő: október 16. vasárnap

Ha a fenti határidőn belül jelentkezel és vállalod, hogy az előleget abban az esetben is kifizeted, ha bármilyen okból nem tudnál a műhelyen részt venni, akkor igénybe veheted ezt az árkedvezményt.

Jelentkezési lap:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFNqWkFmRjE2eUFrRmQzRUNpWEthQ2c6MQ

Információ:

Küsz Orsi

5RitmusHu@plesritmova.net

00 36 70 367 19 51

Mit gondolsz erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s